Hypnose therapie   
/


Parkstad Limburg                                                           

 

 Bij welke klachten ?


We streven erna om zo veel mogelijk evidenced based te werken. Dit houdt in dat we werken volgens methoden die een wetenschappelijke basis hebben. Hypnose-therapie wordt al in 70 ziekenhuizen in Nederland toegepast en steeds meer artsen en tandartsen passen hypnose toe ter pijnbestrijding en bij stress-reductie. 
Er is veel wetenschappelijk bewijs dat deze moderne vorm van hypnotherapie ingezet kan worden bij de volgende aandoeningen:


hypnotherapie landgraaf, hypnosetherapie parkstad

- Stress gerelateerde klachten (burn-out, onrust gevoel)

- Pijnklachten (o.a. migraine, rugklachten)

- Depressieve klachten

- Maag-darm problemen (o.a. prikkelbare darm)

- Angsten en fobieën 

- Verslavingen (o.a. roken, game-verslaving)

- Slaapproblemen

- Afvallen

- Stotteren

- Andere onbegrepen klachten

Epi-genetica:

Veel medici en wetenschappers denken nog steeds dat veel ziektes, aandoeningen en ons gedrag grotendeels vastligt in ons DNA en dat er vaak maar weinig aan te doen is. "Leer er maar mee leven" is een veel gehoorde dooddoener...

hypnotherapie limburg, parkstad, hypnose voerendaal

Epi-genetica leert ons dat het anders zit...Reeds in 2003 werd al ontdekt dat je genen kan "aan- en uitzetten" door externe factoren.

Epi-genetica is een nieuwe stroming binnen de wetenschap waarbij gesteld wordt dat je DNA blauwdruk die je bij de geboorte hebt meegekregen niet alles bepalend zijn. Je genen bepalen niet je lot. Je omgeving, waaronder je voeding, stress en je emoties (je gedachten en overtuigingen)kunnen je genen beïnvloeden. De daardoor optredende veranderingen kunnen aan toekomstige generaties worden doorgegeven als DNA blauwdrukken.
                                                                                                                              "Tijdens hypnose-therapie veranderen we oude, vaak negatieve ingesleten gedachtepatronen, in positieve overtuigingen. Het is meerdere keren aangetoond dat overtuigingen de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden. We kunnen ons bewustzijn zodanig trainen dat we gezond makende overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezond en gelukkig leven!" 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info