Hypnose therapie   
/


Parkstad Limburg                                                           

 

Over mij:

Hypnose coach John Gommans volgde zijn opleiding bij het befaamde Response instituut in Roermond. John werk al meer dan 20 jaar in de gezondheidszorg oorspronkelijk als  fysiotherapeut, leefstijlcoach en later tevens als acupuncturist en meditatie leraar.  

"Als fysiotherapeut en eigenaar van  praktijk voor Chinese geneeskunde Landgraaf heb ik in de loop van de jaren veel mensen goed kunnen helpen met hun klachten. Maar voor een bepaalde groep kon ik minder betekenen, dit frustreerde mij en spoorde mij aan op zoek te gaan naar een andere behandelmethode met nog betere behandelresultaten". 

Deze zoektocht eindigde toen ik inzag dat veel van deze voor mij slecht behandelbare klachten te maken hadden met verkeerd onbewust aangeleerd gedrag... hypnose-therapie is hiervoor de beste remedie. Ik verbaas me nog bijna iedere week over de geweldige resultaten mensen hiermee in korte tijd bereiken! 

Ook vind ik het belangrijk dat de juiste zorg voor iedereen bereikbaar moet blijven. Daarom hanteer ik zeer schappelijke prijzen voor mijn behandelingen. In de meeste gevallen krijgt u dit ook nog (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekering omdat ik aan al hun eisen voldoe.


 


 


 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info